Hírek

Tavaszt köszöntöttek a Hagymatikumban

Gajáta Fanni – Makó


A húsvét állt a középpontban a makói Hagymatikum Gyógyfürdő mai tavaszköszöntőjén. A gyerekek egész délután kreatív foglalkozáson, tojásvadászaton és locsolóvers mondó versenyen vehettek részt, illetve lufiállatkákat is kaptak, ha kértek.

– Nagyon örülünk neki, hogy már második alkalommal fogadhattunk olyan Dal győztest, akiről a meghíváskor még nem tudtuk, hogy ő fogja képviselni az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon – árulta el Scheitzner Beáta igazgatósági elnök. – Két évvel ezelőtt Kállay-Saunders András lépett fel nálunk, ma pedig Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie látogatott el hozzánk – tette hozzá.

A locsolóversmondó versenyen fiúk és lányok is részt vettek. Horváth Andor egy megszokott verssel készült.

– Piros tojás, fehér nyuszi, locsolásért jár egy puszi – mondta el büszkén portálunknak is Andor. – Hétfőn majd apával megyünk locsolkodni – árulta el a kisfiú.

– Mi Kunszentmiklósról érkeztünk egy pár napra, tavaszi szünetelni. A locsolkodásra már hazamegyünk, mivel illik otthon várni a vendégeket – vette át a szót Horváthné Rózsavölgyi Andrea, Andor anyukája. – Nagyon tetszik a fürdő, talán negyedik vagy ötödik alkalommal jöttünk el, így visszatérő vendégek vagyunk. Délelőtt a múzeumnál voltunk húsvétolni, délután pedig a Hagymatikum mellett döntöttünk.

A tavaszköszöntőről a habfürdő sem hiányozhatott, – amely közkívánatra már 18 órakor elkezdődött. Az élménymedencénél DJ Kajti szolgáltatta a legjobb bulis zenéket.

További képeink a galériában.