Makó

Egygólos, igazságtalan vereség

Albert Barbara – Makó


A mérkőzés kiegyenlítetten kezdődött. A 25. percben egy szép támadást követően az egyik makói játékos kicselezte a kapust, de az utolsó pillanatban az ellenfél hátvédje kirúgta a labdát. 10 perc múlva ismét egy hatalmas helyzet adódott a helyiek előtt, a vendégek kapusa viszont hárította a lövést. Az első félidőben a hazaiak simán lezárhatták volna a meccset.

A második játékrészben sem használták ki a lehetőségeket a makóiak. A 79. percben Kovács Norbert megszerezte a vezetést s ezzel eldöntötte a végeredményt. A gól ellentámadásból született, a vendégek játékosa a saját térfelükről indult, kicselezte a kapust és a hálóba juttatta a labdát.

– Nem érdemeltünk vereséget, 4-5100%-os ziccerünk kimaradt. Minimum döntetlen lehetett volna a találkozó, de úgy gondolom, hogy sokkal közelebb álltunk a győzelemhez. Mindenben szükséges még fejlődnünk és sajnos szerencsénk sincs. Több akarat kell a győzelemhez – értékelte a mérkőzést Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.

– Nagyon nehéz meccs volt számunkra, mert sajnos a múlt héthez képest több helyen is változtattunk a csapaton. Úgy vélem, hogy nagyon szervezetten védekeztünk és megérdemeltük a 3 pontot. Külön öröm számomra, hogy az ifiből egy futballista végigjátszotta a mérkőzést. Minél több fiatalnak megadjuk a lehetőséget a bizonyításra – nyilatkozott a találkozóról Koncz Zsolt, a Szentesi Kinizsi SZITE edzője.

A makóiak jelenleg hetedikek a tabellán. A következő fordulóban az FK 1899 Szeged otthonában lépnek pályára.