Hírek

Égető: Mucsi mondja ki, hogy elk…ta


A Rádió 7 közleménye:

“Egy nappal azután, hogy a “harangok is Rómába mentek”, a családok pedig Nagypénteken a kereszténység legnagyobb ünnepére, Húsvétra készülnek, egy városi pártkatona – aki ellen egyébként becsületsértés miatt az ügyészség nyomozást folytat – meghívja az újságírókat egy sajtótájékoztatóra, ahol kiegyensúlyozatlan tájékoztatással vádolja őket, s eközben patkányokat osztogat.

Honnan veszi a bátorságot Mucsi Tamás ahhoz, hogy a több évtizedes szakmai múlttal és számos rangos elismeréssel rendelkező sajtómunkásokat alaptalan vádakkal illessen és megszentségtelenítsen egy olyan napot, amely emberek millióinak szent.

Tudom, hogy Mucsi Tamásnak és Demokratikus Koalíció nevű pártjának a Húsvét semmit sem jelent, de a józanul gondolkodó emberek nevében kikérem magamnak felháborító és gyalázatos magatartását.
 
Azt tanácsolom Mucsi Tamásnak, hogy korábbi patkányos nyilatkozatával kapcsolatban gondolkodjon el, szálljon magába, majd idézze vissza pártelnökének, Gyurcsány Ferencnek egykori vallomását, és most mondja ki Ön is, Mucsi Tamás:
 Elkúrtam. Nem kicsit. Nagyon.
Vagy üsse fel a szótárt és keresse ki ezt a szót: Bocsánat. ” – írta közleményében Égető Gyula tulajdonos, cég- és szerkesztőségvezető
a Rádió7 és promenad.hu szerkesztősége nevében