Hírek

A CLG nyerte a CSIBÉSZ röplabda kupát


Forró Flóra- Csanádpalota


– Az egyesületünket 2008. február 28-án jegyezték be 25 taggal, jelenleg 27-es létszámmal működünk. Célunk, hogy programjaink szervezésével, erősítsük a fiatalok helybemaradását, tovább őrizzük a helyi hagyományokat, illetve új programokkal gazdagítsuk és tegyük változatossá fiataljaink életét. Bevonjuk őket a város kulturális és társadalmi életébe például a gyereknap, sportnap, nyári táborok szervezésébe. Nagyon fontos feladatnak tekintjük a településen élők egészséges életmódra nevelését – árulta el Makán Andrásné. A CSIBÉSZ Egyesület vezetője hozzátette: különféle sportnapokat rendeztek már, ezek közül a röplabda bizonyult legkedveltebbnek.

– Ezért határoztunk úgy, hogy minden évben tartunk egy tavaszi röplabdabajnokságot. A versenyre korra, nemre tekintet nélkül mindenki jelentkezhet. Van egy vándorkupánk is, amit a nyertes csapat őriz 1 évig. Vigaszdíjként minden résztvevő kap egy sportszeletet. Az idén 5 csapat versengett. Terveink között szerepel, hogy az elkövetkező években is megrendezzük a bajnokságot – mondta.

Szabó Regina és Kovács Luca is nagy izgalommal készültek a versenyre. Míg Luca már harmadjára, addig Regina elsőnek vett részt ezen a megmérettetésen. A lányok egy csapatban játszottak, és remélik, hogy legalább egy meccset megnyerhetnek. Szerencsére testnevelés órán is sokat röplabdáznak, így magabiztosan várták a megmérettetést.

A kupát immár 3. alkalommal a CLG csapat (Tokai Barbara, Kovács Mihály, Totorán Patrik, Szabó Gergő, Bakó Máté, Köteles Attila) nyerte. Őket a második helyen szorosan a CSIBÉSZ csapata követte.