Makó

Csonka András: csodálatos a makói közönség


Gajáta Fanni – Makó


Csonka András életét a színházi és a zenés fellépések teszik ki. Ahogy ő mondja: egy hónap felében a színházi kötelességeinek tesz eleget, a maradék időben vagy koncertet ad az országban, vagy éppen eljár szórakozni. Jelenleg négy színházban játszik.

– Azt is lehetne mondani, hogy ezek a fellépések kikapcsolóan hatnak rám. Azonban ez teljesen más, mint a színház. Itt egyedül vagyok, egyedül kell megfelelnem a közönségnek. Ebben ez a kihívás – mondta az énekes. Azt is elárulta, hogy a popzenei karrier gyerekkori álma volt.

A makói Nyugdíjas találkozón a közönség együtt énekelte azokat a slágereket, amelyekkel az énekes készült. Elmondta, ennek a korosztálynak nem nehéz összeválogatni a dallistát, hiszen Máté Péter és Szécsi Pál is az ő generációjuknak a sztárjai voltak.

– A nyugdíjasok nagyon lendületesek és belemennek a buliba és ezt szeretem – válaszolta Csonka András. – A makói közönség csodálatos volt, látszott rajtuk, hogy egy klassz napjuk volt, kipihentek és jól érezték magukat. Én abból tudok táplálkozni, amit látok a közönségen. Ha mosolygó szemeket és jó kedvet látok, akkor átragad rám is a hangulatuk.

Az énekes-színésznek Makó premier volt, először lépett fel a városban. Szegeden többször járt már, mivel nővére ott lakik.

– Remélem, hogy Makóval egy új korszak kezdődik az életemben – mondta.