Hírek

Az interneten árulták a kábítószert


MH-CSMRFK


Egy internetes oldalon hirdette a kábítószergyanús anyagot egy 47 éves tiszaszigeti nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog árát a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly február 19. és október 9. között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók a feladóvevényeket megtalálták, amelyeket a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható számítógéppel, tablettel és mobiltelefonnal együtt lefoglaltak.

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 47 éves nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet.