Warning: include() [function.include]: Unable to allocate memory for pool. in /var/www/data1/S4-038/makohirado.hu/wp-content/themes/king-news/base.php on line 22

Warning: require() [function.require]: Unable to allocate memory for pool. in /var/www/data1/S4-038/makohirado.hu/wp-includes/template.php on line 690
Hírek

Páncélozott járműveket vezényeltek Ferihegyre


MH


Járőröket és páncélozott gépjárműveket vezényelnek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, továbbá a metrók területén és a Parlament előtti Kossuth téren a Terrorelhárítási Központ munkatársai is megjelennek. A most elrendelt kettes a második legmagasabb fokozatú terrorkészültség, a négyfokozatú skálán eddig a hármas szint volt érvényben.
A belügyminiszter hozzátette: a kormányfő addig rendelte el ideiglenesen a kettes fokozatot, amíg nem tisztázódik, hogy mi történt pontosan Brüsszelben, és mi várható Európa más országaiban.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány azt mondta: a repülőtéren és a metróban közlekedő utasok szabadságát nem korlátozzák, de a rendőri jelenlétet és az ellenőrzést megerősítik. A pályaudvarokon már korábban megerősítették a rendőri biztosítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.