Hírek

Csonka András Rózsikával hip-hopolt


Gajáta Fanni – Makó


Az idei évben először rendezte meg a Nyugdíjas találkozóját a Hagymatikum. A szépkorúak nem csak úszással tölthették a napot, hanem a gyógyfürdő szolgáltatásait is kipróbálhatták, illetve a Magyar Vöröskereszt munkatársai egészségügyi méréseket végezték rajtuk.

– Akár iszappakoláson, vízi tornán és különböző masszázsokon is részt vehettek azok a nyugdíjasok, akik eljöttek ma hozzánk – mondta Lajtosné Papp Noémi marketing csoportvezető. – Idén még három alkalommal fogunk ilyen találkozót szervezni, a következő májusban lesz – tette hozzá.

A Hagymatikum Gyógyfürdő nyugdíjas találkozója igen népszerű, így nem csak Makóról és a térségből érkeztek, hanem az egész megyéből, illetve Romániából és Szerbiából is.

– Nem csak az ilyen találkozókra jövök a makói fürdőbe – mondta Papp Sándorné. – Szívesen jövök egyedül is és a barátnőkkel is ide. Nagyon szeretem az iszappakolást és a gyógyvizet is.

A nap záró programja Csonka András koncertje volt. Az énekes megtöltötte nézőkkel a fürdő éttermét. Több Táncdalfesztiválról ismert slágert is előadott. Szécsi Pál: Karolina című dalfeldolgozáshoz még ének- és tánctársa is akadt Rózsika személyében.

– Általában a koncertek alatt már látom, hogy vevő-e a közönség arra, hogy valakit odahívjak magamhoz. Rózsika belevaló volt, és ezt egyből kiszúrtam – mondta az énekes.