Hírek

Egygólos érdemtelen vereség


MH


Mezőtúri AFC -Contitech Makói KC NB. II.-es férfi bajnoki kézilabda mérkőzés Délkeleti csoport 28:27 (15:12). Mezőtúr, 150 néző, vezette: Nyitrai Szabolcs, Panyi Roland.

A Contotech Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV LÁSZLÓ kapus, ÁROKSZÁLLÁSI ÁDÁM 5 gól, KISS ANDRÁS 3 gól, PAPP DÁNIEL 4 gól, PAPP KRISZTIÁN 10 gól, VERÉB GERGŐ 1 gól, BESSENYEI IMRE 1 gól. Csere: Patakfalvi Ádám kapus, Bagdi Balázs 1 gól, KANDER BENCE 1 gól, Sóti Csaba ,Vikor Tamás, Kovács Martin, NAGY LUKÁCS 1 gól, Hegyi Noel, Szilágyi Zoltán.

Gera Norbert edző: – A külső körülményekkel nem akarok foglalkozni, mert azon nem tudtunk változtatni. A pályán előforduló hibákat ki kell javítanunk és ezzel a mentalitással kell játszanunk az elkövetkező hetekben is! Nem érdemeltünk vereséget! A Contitech Makói KC csapata ezen a mérkőzésen mindent megtett annak érdekében, hogy makói siker szülessen! Ezt az ” égiek ” és a két debreceni játékvezető nem akarta!

A második félidőben a csapat keményen és hatásosan védekezett, ehhez párosult a jó kapusteljesítmény. A mérkőzés utolsó perceiben minden segítséget megkapott a hazai csapat a játékvezetőktől, 27:27 állásnál több általuk vélt szabálytalanságot befújtak a makói csapat ellen.

A csapat nem érdemelt vereséget, és ezt még a mezőtúri vezetők és játékosok közül többen is elismerték! A Contitech Makói KC csapatának legközelebbi hazai mérkőzése március 25-én, pénteken 16 órakor kezdődik, amikor is a Magyar Rendőr Válogatott ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

+++

NB.II. férfi junior bajnoki kézilabda mérkőzés: Mezőtúri AFC -Contitech Makói KC 26:24 (13:17)

A junior csapat győzelmi esélyt szalajtott el a mérkőzés utolsó percében.

Legjobb makói góldobók: Zsiga Roland 9 gól, Szilágyi Zoltán 6 gól.