Hírek

Magyarcsanád: nevelt lányával és fiával erőszakoskodott


HM


A gyanú szerint a bűncselekmény feltételezett elkövetője több alkalommal kihasználta, hogy élettársa alszik, átment 6 éves nevelt lánya, valamint 10 éves nevelt fia szobájába, és őket szexuális bűncselekmény eltűrésére kényszerítette 2014 januárja és novembere között. A sértetteket 2014 novemberében nevelőszülőnél helyezték el, ezután merült fel a bűncselekmény gyanúja. A nyomozók a 33 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az elrendelt nyomozás során életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja is felmerült a magyarcsanádi férfival szemben. H. Zoltán 1 éves gyermekét tavaly november 15-én életveszélyes állapotban szállították kórházba, majd kómába esett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a csecsemő négy hetes korától sokat sírt, így a férfi megnyugtatására több alkalommal, különféle módon rázta, volt, hogy meg is ütötte. Ennek következtében a gyermek koponyáját olyan erőbehatás érte, hogy az agy a koponyaűrben rázkódott, nekicsapódott a koponyacsontnak, majd az ütést követően ödéma keletkezett.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.