Hírek

Kiss Attila: Makóról ma nem makóiak döntenek


Korom András – Makó


– Emlékezni kötelesség, hiszen jövőnk építését a múltunk tapasztalata, jelenünk tettei befolyásolják – idézte ünnepi beszéde elején Kiss Attila, a Jobbik makói szervezete elnöke a párt ifjúsági tagozata jelmondatát, majd felidézte a ’48-as forradalmat és szabadságharcot.

-Tudjuk-e ma, ki a valódi ellenségünk? Felismerjük-e kik a valódi elnyomóink és szabadon élünk-e ma Magyarországon, Makón? Ezeket a kérdéseket magunknak kell megválaszolnunk! – mondta.

Kiss Attila szerint Makóról ma nem makóiak, és a helybéliek feje fölött döntenek. – 2014-ben a változást remélő makóiak elhitték, hogy az előző városvezetés hibáit kijavítandó régi-új emberekre bízzák sorsukat, és bíztak abban, hogy életük jobbra fordul. Pénzzel és csellel megszerzett hatalommal visszaélő idegen urak szolgálnak a fehér házból. Az arrogancia és a hazugság olyan mértéktelenné vált, hogy képesek a hamisat is igaznak eladni, a klientúra építése gőzzel folyik, s aki ebbe a fogaskerék hálózatba nem illik, azt a gépezet kiveti magából, s városvezetés koncepció nélkül dolgozik – hangsúlyozta.

A Jobbik helyi elnök szerint a szabadságharcot ma egyénileg kell kivívni, mert a nemzeti dohánybolttal, nemzeti kormánnyal, a nemzetinek hazudott hivatalokkal ellopták tőlünk.

Szerinte újra kell építeni magunkban a magyar hazafit és sokan kell, hogy legyenek ilyenek, hogy ismét erős nemzetté válhassunk.

A megemlékezésen Zeitler Ádám ismertette az Jobbik Ifjúsági tagozat kiáltványát, majd a Tóth Tibor színművész közreműködésével zajló ünnepség koszorúzással zárult.

A Jobbik rendezvényéről itt talál több képet.