Makó

Lázár János délelőtt a falvakban koszorúzott


Korom András – Makó Járás


Lázár János, a térség országgyűlési képviselője ma délelőtt Csjernyik Zoltán polgármesterrel együtt koszorúzta meg a csanádalberti községháza falán elhelyezett emléktáblát, majd a hivatalban a helyi beruházások iránt érdeklődött.

Csanádalbertin…

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezt követően Kiszomboron találkozott Szegvári Ernőné polgármesterrel, Szirbik Imre alpolgármesterrel és a képviselő-testület tagjaival, akikkel közösen helyezett el koszorút a a Rónay kúria mögötti parkban lévő Kossuth szobornál.

Lázár János ezt követően az óföldeáki ’48-as kopjafánál helyezett el koszorút Simonné Sinkó Erika polgármesterrel és a testület tagjaival.

…és Óföldeákon.

A térség országgyűlési képviselője részt vesz a ma délután Ambrózfalván kezdődő ünnepségen, melyen ünnepi beszédet Csirik László polgármester mond. Lázár János részt vesz a délután 3-kor kezdődő apátfalvi ünnepi megemlékezésen is, melyen Szekeres Ferenc polgármester ünnepi beszéde után ő is mond köszöntőt a Faluháznál. A Miniszterelnökséget vezető miniszter koszorút helyez el a délután 4 órakor, a nagylaki emlékparkban kezdődő megemlékezésen, melyen köszöntőt Gyarmati András polgármester, míg ünnepi beszédet Inokai Máté, makói diák mond.

A délelőtti koszorúzásokon készült további képeink itt láthatók