Makó

Letarolta a Makó FC az Újszentivánt


Albert Barbara – Makó


A makóiak már a 23. percben előnyhöz jutottak Vajna Martin révén. A helyiek előtt adódtak további gólszerzési lehetőségek is, azonban nem sikerült kihasználni a helyzeteket. A második félidő elején Tóth Timotheusz lőtt gólt. Az ellenfélnek nem sikerült javítania a játékon, a makóiak tovább növelték előnyüket a pályán. A 63. percben Mátó Gergő is betalált a hálóba. A vendégcsapatnak szinte esélye sem volt a szépítésre, mert nem sokkal a harmadik gól után Vass András küldte a kapuba a labdát.

A mérkőzésen mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost. A találkozó végén a hazaiak kaptak egy büntetőt, de azt nem sikerült értékesíteniük.

– Tartottam egy kicsit a meccstől, hiszen az ilyen kötelező győzelmek mindig nehezek. Kicsit kapkodó volt az elején a játék, a második félidőben azonban magabiztosan hoztuk a mérkőzést. A csapatnak még sok mindenben kell fejlődnie, például a védekezésben, és a támadásban. Fiatalok a játékosok és felfedezem bennük a rációt és a fejlődés lehetőségét. Nagyon szeretnénk dobogós helyen végezni. Igazából nem lehet előre megjósolni, hiszen szoros a küzdelem – fogalmazott Méhes Tibor vezetőedző.

A következő fordulóban a Makó FC a Tiszasziget SE otthonába látogat.