Makó

Art Deco Est a Gloriusban


MH program


A Grand Hotel Glorus építészeti stílusa lesz a középpontban a március 18-ai, azaz pénteki rendezvényen. Az Art Deco Esten az 1920-as és 1930-as évek közötti időszak meghatározó stílusáról tart előadást Giliger Katalin, amelyben szó lesz a divatról, építészetéről, lakberendezéséről, autókról, valamint a korszak hírességeiről.

Az ételekről és italokról sem feledkeztek meg a szervezők, így a menüsorban a korhoz illő, ínyenc és elegáns fogásokkal készültek. A tigrisrák, a tatár beefsteak, a szűzpecsenye, a kecskesajt és bivaly mozzarella is a felsőbbrendűséghez tartozásra utal. A stílus aranykorában meghatározó volt ez az életérzés.

– A ’20-as évek a szeszcsempészet világa volt, így arra gondoltunk, az asztalokra whiskyt csempészünk a fogások elé vagy közé – árulta el Gergely Gábor, a hotel igazgatója. – A jó hangulat megalapozásaként a korhoz illő élőzenét párosítunk.