Makó

Állati nagy balhé az unokákkal


Szabó Anita – Makó


Négy unokája közül a két középsővel ült be szombat délelőtt a makói moziba Horváth Istvánné. A nyugdíjas makói nagymama legutóbbi nyereményjátékunkon helyesen válaszolt a George Clooney-val kapcsolatos kérdésünkre, aminek a jutalma volt a két belépőjegy.

Mint mondja, rendszeresen vesz részt hasonló akciókban és többször fogadta kegyeibe már Fortuna.

– A Makó Híradónál ez volt az első sikerem, nagyon örültem neki. Különösen azért, hogy az unokáimmal tölthetem így a délelőttöt. Gyakran szervezünk együtt programokat, kirándulunk és itt a helyi moziba is többször jártunk már. Megérdemlik, mert igazán jó gyerekek és tudom, hogy a meséket is kedvelik, ezért biztosan tetszeni fog nekik a Zootropolis. – tudtuk meg a szerencsés nagymamától.

Mint kiderült, a közös elfoglaltságok itt nem érnek véget; a hosszú hétvégén fellépnek a gyerekek a Forgatós Táncegyüttesben, amit megnéz az egész család és együtt mennek ki majd a március 15-i megemlékezésre is.

Horváth Istvánné biztosított arról, hogy legközelebb is részt vesz játékainkban, amire mi is biztatunk mindenkit. Kívánjuk, a négynapos szünetet töltsék tartalmasan, amire a városi programok is bőven kínálnak lehetőséget.