Hírek

Nemzeti menü a Gloriusban


Gajáta Fanni – Makó


Kedvező árral várja a Grand Hotel Glorius étterme azokat, akik március 15-én megkóstolnák a Nemzeti menüt. A megszokott ízek és minőség mellett Fodor Krisztián mesterszakács és konyhafőnök odafigyelt, hogy a trikolor szín és a magyarosság is megjelenjen a fogásokban.

A piros-fehér-zöld a levesben lelhető fel. A gyöngytyúklevesben répa korongok, gombás tésztabatyu és cukorborsó lesz, amelyek utalnak a magyar trikolorral. Főételként pirított csirkemellet kínál a konyhafőnök, amelyet lecsóval, paprikamártással és kukoricagombóccal tálalnak. Akinek ez a fogás nem megfelelő, az sertés szüzet is választhat, amelyet sült hagymákkal és burgonyával kerül a tányérra.  

Az édesszájúak rumos csokoládéval és grillázzsal tálalt Gundel palacsintát is elfogyaszthatnak.

– A nemzeti menü szlogenje, hogy „Mit kíván a magyar nemzet”. A Glorius ezt kívánja és kínálja minden kedves érdeklődőjének – mondta Gergely Gábor, a hotel igazgatója. Hozzátette, a menü kizárólag asztalfoglalással érhető el. – Telefonon a 62/511-060-as telefonszámon vagy személyesen is le lehet adni a foglalásokat.