Hírek

Négy nyelven beszél a Hagymatikum kiadványa


Gajáta Fanni – Makó


Mint minden évben, idén is megjelent a makói Hagymatikum Gyógyfürdőt promotáló kiadvány, amely a megszokottól eltér, ugyanis négynyelvű lett a 39 oldalú füzet. A turisztikai szolgáltatások mellett a Hagymaház, a Kalandpart és Lombkorona sétány, illetve a József Attila Múzeum is belekerült. A 2016-os kiadvány másik újdonságát a képek jelentik, amelyek a fürdő szolgáltatásait és az épületet ábrázolják.

– Arra törekedtünk, hogy minden oldalon valamilyen úton-módon hangsúlyosabban mutassuk be a a Makovecz- építészetet a vendégeinknek – mondta Scheitzner Beáta igazgatósági elnök.- Nagy öröm volt egy makói grafikussal együtt dolgozunk, aki segített nekünk abban, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket.

– A fürdő születésnapja alkalmából meghirdettünk egy fotópályázatot, amely nyerteseinek fotói bekerültek a kiadványba – tette hozzá az igazgató. Így Benke Nikolett, Iványiné Németh Zsuzsanna és Martini János alkotásai is megtalálható benne.

A promóciós füzet már négy nagy turisztikai expón, mint például a budapesti, belgrádi, bukaresti és temesvári Utazás Kiállításon is debütált, ahol a legkelendőbb darab volt a gyógyfürdőé.

A kiadványt nem csak a Hagymatikumban szerezhetik be az érdeklődök, hanem a Széchenyi téren található Makó Infopontban, illetve országos Tourinform Irodáknak is szeretnének eljuttatni példányokat.