Hírek

A Gloriusban nőnapozott a Makói Nők Klubja


Gajáta Fanni – Makó


– Már tavaly is itt ünnepeltük meg a nőnapot, és mivel a tagok nagyon jól érezték itt magukat, idén is a Gloriust választottuk, hogy egy kicsit jól érezzük magunkat – mondta Baranyi Béláné, az egyesület elnöke. – A klubból 52-en jöttek el a mai ebédre.

A Makói Nők Klubja Egyesületének elnöke köszöntőjében nem csak nőkhöz szólt és méltatta őket, hanem jól ismert közmondásokkal tarkította azt. A Magán Zeneiskola fuvolásai is felléptek Csikotáné Erdei Eleonóra vezetésével.

– Nagy öröm számunkra, hogy idén is minket választott a Makói Nők Klubja Egyesülete. Az emberek egyre többször érzik úgy, hogy megérdemlik a Glorius éttermének eleganciáját, megjutalmazzak magukat az itt elfogyasztott ünnepi étellel. Igazi öröm és a munkánk elismerése az elégedett, visszatérő vendégkör – mondta portálunk Gergely Gábor, a hotel igazgatója. – Emellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden korosztály jól érezze magát nálunk – tette hozzá.

Az egyesület elnöke elmondta, az ebédet követően szeretnének jó sokat beszélgetni, illetve a Hagymaházba is átlátogatnak a Tavaszköszöntőre.

Az egyesület nőnapján készült további képeink itt láthatók.