Makó

Döntetlent játszottak a kézis fiúk


MH sport


A CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV LÁSZLÓ kapus, ÁROKSZÁLLÁSI ÁDÁM 4 gól, PAPP DÁNIEL 4 gól, Kiss András 1 gól, KANDER BENCE 5 gól, Veréb Gergő, BAGDI BALÁZS 8 gól. Csere: Patakfalvi Ádám kapus, Bessenyei Imre 1 gól, Sóti Csaba, Nagy Lukács 2 gól, Vikor Tamás, Vajka Bence, Szilágyi Zoltán, Zsiga Roland, Szabó Benedek kapus.

A CONTITECH Makói KC csapata nagyon rossz előjelekkel utazott el Kiskőrösre, mivel betegségek és sérülések miatt öt kezdő játékosuk hiányzott. A mérkőzésen ettől függetlenül a makói csapat akarata érvényesült, a háromszori makói nyerő helyzetből a hazaiak az utolsó percekben kiegyenlítettek. Egész mérkőzésre jellemző volt a kemény védekezés makói részről, és az utolsó másodpercekben győzelmet szalajtottak el.

Gera Norbert edző: – A mérkőzés összképét tekintve veszítettünk egy pontot! Háromszor hoztuk vissza a hazaiakat a meccsbe, a végjátékban pedig rossz döntéseket hoztunk! Ha az akaratunkhoz a jövőben higgadt fej fog párosulni, akkor fogunk még meglepetést okozni a sok hiányzó játékosunk ellenére is. A vidéken megszerzett egy ponttal a csapat továbbra is a tabella negyedik helyén foglal helyet. Minden szurkolót várnak a március 12-én szombaton délután 5 órakor kezdődő a Hajdúszoboszló csapata elleni hazai mérkőzésre.

+++

NB.II.-es junior bajnoki kézilabda mérkőzés:

Kiskőrös- Makói Kc 38:23 (18:12).

A legjobb makói góldobók: Vajka Bence 7 gól, Szilágyi Zoltán 6 gól, Zsiga Roland 4 gól.