Hírek

Szörnyű: árokba lökték, majd kifosztották


MH


Tegnap éjszaka az egyik kisteleki szórakozóhelyen italozás közben ismerkedett meg egy helybéli két román állampolgárságú férfival.

A 37 éves kisteleki férfi este 11 óra után hazafelé indult kerékpárjával, majd észrevette, hogy a két a kocsmában megismert férfi utána biciklizett. Az egyik román az út melletti árokba lökte a kisteleki férfit, majd kihúzták onnan, de felszólították. hogy adja át nekik a készpénzét és mobiltelefonját.

Az áldozat a fenyegetés hatására átadta az övtáskáját és a kabátját, amelyekből készpénzt és egy mobiltelefont, a kerékpár kosarából egy csomag gyógyszert vettek ki a rablók. 

A sértett bejelentése után indult nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 15 és egy 37 éves román állampolgárságú férfi gyanúsítható megalapozottan, akiket néhány órán belül a rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki. Ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.