Hírek

Tavaszias ízek a Gloriusban


Gajáta Fanni – Makó


A tavasz beköszöntével a Grand Hotel Glorius is igazodik az évszakhoz, így igazi tavaszias étlappal várja a betérőket a hotel étterme. Fodor Krisztiántól, a Glorius mesterszakácsától és konyhafőnökétől megtudtuk, hogy a tradicionális és kedvelt ételek mellett a tavaszias ízek kialakítására fektették a hangsúlyt.

Kecskesajtos cukkini canellonni.

– Az olyan közkedvelt fogások, mint az alföldi gulyásleves, illetve a túrós csusza megmaradt – tudtuk meg a konyhafőnöktől. – A vendégek különféle szárnyas-, marha-, hal- és nyúlétel közül választhatnak az új étlapról.

Kacsamáj bonbon.

A már megszokott módon, a hagyományos és a modern gasztronómia találkozik egymással, a Gloriusos köntösben. A különleges ízek kedvelői kacsamáj bonbont, kecskesajtos cukkini canellonnit, vagy desszertként levendulás panna cottát választhatnak az új étlapról. A tavasziasan új étlap ajánlatából márciustól rendelhetnek az étterembe betérők.