Pallagi Beáta – Makó


A Kelly tánccsoport nyitotta meg az Almási iskola hétvégi télbúcsúztató farsangját. Az egyéni jelmezesek mellett idén is nagyon sok csapat és osztály mutatta meg produkcióját. Kicsik és nagyok egyaránt várták a karnevált, mely végig nagyon jó hangulatban telt.

Összesen 78 egyéni jelmezes mutathatta meg kreatív öltözetét, négy osztály és öt csoport lépett fel jobbnál jobb produkcióval. Voltak, akik zenés, táncos produkcióval álltak elő, de voltak olyanok is, akik felnőtteket megszégyenítő mutatványokat hajtottak végre. A legegyénibb, legötletesebb jelmez: a Fehér kála, viselője nagyon boldog volt, hogy idén ő lett a nyertes.

A csoportos fellépők közül a Hattyúk halála táncjelenet lett a legnépszerűbb, az alsósok közül a Cicák arattak nagy sikert. Miután mindenki bemutatta a produkcióját, és lezajlott a felvonulás is, kezdődhetett az evés-ivás, s alsósok- és felsősök a tornateremben rendezett diszkóban mulatták az időt.

Természetesen a tombolasorsolás sem hiányozhatott. Akinek volt tombolaszelvénye, az többek között 300 darabos puzzle-t, kártyát, illetve családi mozibelépőt, értékes könyvcsomagokat is nyerhetett.

Köszönet illeti a szervezőket, az iskola vezetését, és mindenkit, aki segített, hiszen idén is felejthetetlen farsangot sikerült rendezni. Külön köszönet jár a szülők támogatásáért!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest