Hírek

Gólzáporos makói győzelem


Albert Barbara – Makó

Az elején szorosnak tűnt a mérkőzés, de a 6. perctől kezdve a helyiek átvették a vezetést. A félidő végére a makóiak már elhúztak 17-13-ra. A második játékrészben a vendégek a kapusuk bravúrjának köszönhetékk, hogy nem lett katasztrofális a különbség.

– Nagyon örülök, hogy nyertünk. Sajnos a kezdés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Kicsit elkapkodtuk a támadásokat, de a végére sikerült javítani a játékunkon. Úgy gondolom, hogy motiváló ez a 11 gólos győzelem. Az elején talán egy kicsit az ellenfél tempóját követtük, ami nem a mi stílusunk és ebből adódóan sokat hibáztunk, de örülök, hogy utána jól alakult a találkozó. Sokkal többet kell nyújtanunk az elkövetkezendő mérkőzéseken, mert keményebb meccsek várnak ránk. Rendezettebb játékot kell produkálnunk – fogalmazott a makóiak egyik játékosa Kander Bence.

– Igazából úgy alakult a mérkőzés, ahogyan elterveztem. Kértem a fiúkat, úgy játszanak, hogy a juniorok is kaphassanak lehetőséget. Ez a második félidőben bekövetkezett, így is tudták tartani az eredményt. Maradéktalanul nem vagyok elégedett, hiszen tudunk jobban játszani. Fiatal hévvel szeretnének mindent megoldani, ami sokszor nem működik. Gyorsan akarják befejezni a támadást, ezért hibáznak. Talán egy-két másodperccel később kellene dönteni. Védekezésben szintén adódtak hibák. Hozzá kell tennem, hogy 7 játékos hiányzik a keretből. A Kiskőrös ellen viszont a teljes csapat bevethető lesz, ezért nyerési eséllyel és szándékkal utazunk oda – értékelte a mérkőzést Gera Norbert a hazaiak trénere.

+++

A juniorok 36-27 arányban arattak győzelmet a Karcag utánpótlás csapata ellen.