Hírek

Mucsi leszedte a patkányozós kommentjét


Korom András – Makó


– Amikor olvastam a Makó Híradón a feljelentési szándékot, töröltem ezt a posztot, mert nem akartam senkit megsérteni és elnézést kértem miatta – mondta portálunknak Mucsi Tamás.

– Mért született ez a bejegyzés? -kérdeztük tőle.

– Felháborított Farkas Éva Erzsébet azon nyilatkozata, hogy a polgármesteri hivatal épületében patkányok rohangáltak. Közel öt évet dolgoztam az épületbe, ott soha nem volt patkány. Nyilván nem személyek ellen irányult ez a bejegyzésem, egyszerűen csak nemtetszésemnek adtam hangot az igaztalan állítás miatt.

– A kommentben azonban egyáltalán nem a rágcsálókról van szó, hiszen egy kérdezőnek azt írta, hogy kétlábon járókra gondolt. Ezek csak emberek nem?

– Igaztalannak tartom azt az állítást, amit a Magyar Időkben tett Farkas Éva Erzsébet. Nyilván erre reagáltam.

– Politikusként, azaz a DK választókerületi elnökeként, vagy magánemberként tette?

– Ez nem egy politikusi profil, hanem a sajátom, ezért ez a bejegyzés a saját privát véleményem volt, azaz se a Demokratikus Koalícióé, se a választókerületi elnökségé.

– Többen úgy gondolják, hogy ilyen stílusú bejegyzést erős felindulásból, vagy borközi állapotban szoktak tenni. Önnél ez melyik volt?

– Miután nem fogyasztok alkoholt, ezért erős felháborodásból tettem.

– Mit szól hozzá, hogy a jegyző hétfőn hivatalból tesz Ön ellen feljelentést, melyhez bizonyítékként csatolja a lementett, kifogásolt kommentet?

– Nem haragszom a jegyzőre, hiszen törvényi kötelezettségei vannak. De én az ő helyében megfontolnám ezt, hiszen a posztot töröltem, a helyesbítést megtettem, bocsánatot kértem. Ezért azt gondolom, hogy a feljelentés okafogyottá vált, hiszen egy bírósági eljárás során legfeljebb helyreigazításra fognak kötelezni. Ez egyébként már a feljelentés előtt megtettem – mondta Mucsi Tamás.