Hírek

Osztálykirándulás a rajzpályázat díja


MH


Az ALFÖLDVÍZ Zrt. a Víz világnapja alkalmából idén is meghirdeti hagyományos rajzpályázatát. Az idén a csapvíz, mint természeti érték mellett a vízvezeték-szerelők létfontosságú munkájára is szeretné felhívni a figyelmet, akik az egészséges ivóvíz ellátásáról nap mint nap gondoskodnak. Erre a sokak számára ismeretlen, de értékes munkára hívja fel a figyelmet a társaság azzal, hogy rajzpályázatot hirdet „Hogyan képzeled el egy vízvezetékszerelő munkáját?” címmel, amelynek keretében március 10-éig várják mindazon, a társaság szolgáltatási területén élő, óvodás és általános iskolás csoportok pályamunkáit, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, ők hogyan ábrázolnák a vízvezetékszerelők munkáját.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik csoportjuk, osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, valamint a cég facebook oldalán olvashatók. Az eredményhirdetést március 22-én a Víz világnapján tartják.