Hírek

2 gólos vereséget szenvedett a Makó FC


Albert Barbara – Makó


A meccs kiegyenlítetten indult, mindkét fél előtt adódtak helyzetek. A félidő talán legnagyobb helyzete a románoké volt, melyet a makói kapus bravúrosan hárított. A második játékrész elején javult a helyiek teljesítménye, de nem sikerült kihasználni a helyzeteket .

A vendégek lassan uralni kezdték a játékot s az ellentámadásokkal le-lecsaptak a hazai gárdára. Ezekből a helyzetekből nem született gól, hiszen az ellenfél elrontotta a befejezést vagy a hálóőr védett. Végül a pécskaiak az egyik ellentámadásból a 74. percben szerezték meg a vezetést.

A hazaiak igyekeztek egyenlíteni, de nem jártak sikerrel. Az ellenfél kihasználta a középpályán a bizonytalanságokat és a védők fáradtságát, így sorra adódtak előttük helyzetek a mérkőzés vége felé. A románok másodjára is betalálták a kapuba nem sokkal a befejés előtt, s ezzel kialakították a végeredményt. A nézők elégedetlenek voltak a játék képével, többet vártak a csapattól.

A bajnokságban a technikai és taktikai színvonalon egyaránt változtatni kell, hiszen jóval erősebbek az ellenfelek. A márkőzésen nyújtott teljesítménnyel elégedetlen szurkolók reményei szerint a játékosok formája javul és formába lendülnek a focisták, ez csak egy rossz kezdetnek számít.