Hírek

Győzelemmel kezdenék a tavaszi idényt


MH sport


Az NB. II-es férfi csapat január első hetében alapozással, majd labdás edzésekkel készül a február 20.-i szezonkezdésre.

Az első felkészülési mérkőzéseket Kiskunfélegyházán az NB. I/ B-s Orosházi U. 23-as csapata ellen játszotta, majd az NB.II-es Köröstarcsa volt az ellenfél. Szervezés alatt vannak hétközi edzőmérkőzések vidéken, illetve hazai pályán is.

Az NB.II-es férfi csapatnál változások történtek, mivel három játékos eligazolt hazai, illetve külföldi csapatokhoz. Hátráltatja a közös munkát az, hogy három játékosunk hosszabb távon sérült, de remény van arra, hogy a tavaszi szezon közepétől a csapat rendelkezésére állnak. Jelenleg sérültek: Zöldy Péter, Nagy Dávid és Sárosi Gergő. A nehézségek ellenére továbbra is az a cél, hogy a csapat a bajnokságban a a tabella első öt helye valamelyikén végezzen.

A felkészülést nagyban elősegítheti, hogy a csapat február 14-én részt vesz a romániai Nagyszentmiklóson kezdődő nemzetközi Barátság kupán, ahol a makói csapaton kívül a szerbiai Ada, Kiskunfélegyháza, és Nagyszentmiklós lép pályára.

A bajnokság a Délkeleti csoportban február 20-án, szombaton kezdődik Kiskunhalason, a makói csapat győztesen szeretné kezdeni a tavaszi idényt.