Gajáta Fanni – Makó


Jó hangulatban telt a Makói Nagycsaládosok Egyesülete mai farsangja. A gyerekek főképp olyan ruhákat húztak magukra, amelyeket szüleikkel közösen készítették. A Star Wars őrületnek köszönhetően a fiúk között volt, aki Darth Vader-nek vagy C-3PO-nak öltözött, de a kalózok és az állatok is igen népszerűek. A lányok főleg a csajos jelmezek kedvelik, így táncosnők és katicák is felvonultak a jelzmezbemutatón.

– Mi így vagyunk hárman barátnők. Táncosoknak és énekesnek öltöztünk be – árulta el Weszely Mária, aki zöld táncosnői ruhát húzott magára. A lányok nem csak hallgatni szeretik a zenét, hanem hangszeren is játszanak. – Először fuvolázni szerettem volna, de a hegedű jobban megtetszett – mondta a kislány.

– Úgy láttuk, hogy erre a farsangi rendezvény igény van , illetve a családoktól is azt a visszajelzést kaptuk, hogy a gyerekek szívesen öltöznének be, akár az iskolai farsangoktól függetlenül – tudtuk meg Nagyné Bálint Szilviától. A háromgyerekes anyuka elmondta, hogy idén csatlakoztak az egyesülethez és ez az első rendezvénye, amelyben társszervező volt. – Idén azt találtuk ki, hogy minden rendezvényt két család szervez meg.

A jó hangulatú farsangi mulatságról a sütik sem maradhattak el, amelyeket a szülők készítették és a gyerekek jóízűen fogyasztották el, miközben egy-egy kvíz feladatot oldottak meg. a Makói Nagycsaládosok Egyesületének következő programja egy március 15-ei megemlékezés lesz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest