Hírek

Mire költötte a közpénzeket Kovács Sándor?


Korom András – Makó


Olvasóink kérésére az év elején kikértük a makói városházától azt a táblázatot, mely a városatyák képviselői alapjának felhasználását tartalmazza. A Török Miklós, Toldi János, Weszelyné Végsheő Henriett, Gáspár Sándor, Hadik György, Kádár József által támogatott közösségi célokról már írtunk, most a Kovács Sándor által támogatott célok következnek.

A települési képviselő 100 ezer forintot adott a Magyar utcai lábtenisz pálya betonozására, s szintén 100 ezret ugyanide, egy labdafogó háló felszerelésére. Ő is csatlakozott a Hadik György által az Extrém Sport Egyesületnek indított gyűjtéshez, mely eredményeképp a volt Bajza iskola udvarán felépítendő extrém sportpálya költségeinek mintegy fele jött már össze.

A Kassai óvoda játszótérfejlesztéséhez 10 ezerrel, az Almási iskola alma-napi rendezvényéhez 20 ezerrel járult hozzá. Szintén 20-20 ezerrel támogatta a mezővári óvodát és a Makóról indult Hacker Gábor futsal játékos felépülését. 10 ezer forintot kapott tőle a Hadigondozottak Klubja, és szintén 10 ezret a Kelly tánccsoport.

– Ugyan a táblázatban nem szerepel, de az Esze Tamás utcai járdaépítés szegélykövezéséhez további 100 ezer forinttal járultam hozzá – tette hozzá a képviselő.