Hírek

Pótszilvesztereztek a kertbarátok


Gajáta Fanni – Makó


Sarró Mihály, a Bruder János Kertbarát Kör elnöke szerint is nagyon sokat jöttek el a minden évben megrendezett pótszilveszterükre: 88 résztvevőt számlált a rendezvény. A jó hangulatú estéről az italok és a finom ételek sem maradhattak el: a kemencés csülök mellett rántott csirkemell és baconbe csavart csirkecomb volt a terítéken.

– Az Írisz Táncklub műsora után vacsorázunk, majd 9 óra fele tombolát húzunk. Ezt követően vannak, akik hazamennek 11 óra fele, azonban sokan még maradnak kicsit táncolni, szórakozni – foglalta össze az estét az elnök.

Az Írisz Táncklub 10 éve rendszeresen részt vesz Kertbarát Kör pótszilveszterén, így ez ma sem volt másképpen. Gera Zoltántól, az egyesület elnökétől megtudtuk, hogy 10 táncpáros lépett fel és 8 számot adtak elő.

– Szambát, rumbát, cha-cha-chát illetve olyan táncot is láthat majd a közönség, amelyben vegyes táncformák is lesznek benne – árulta el Gera Zoltán.

A harminc éves körnek 70 tagja van, azonban az elnök szerint még így is kevesen képviselik magukat a fiatalok között: a 40 éves korosztályból mindössze 15-en vannak jelen a klub életében. Sarró Mihálytól megtudtuk, hogy a programokból idén sem lesz hiányuk a tagoknak. Jövő héten elején Vince napi sétára mennek. Az első negyedév egyik legnagyobb volumenű rendezvénye a Kertbarát Kör bankettje lesz.

A pótszilveszterről készült további képeink a galériában láthatók.