Makó

Jó évet zárt a Glorius


Gajáta Fanni – Makó


Jó statisztikával a háta mögött hagyta hátra a 2015-ös évet a makói Grand Hotel Glorius. Az egy éves szálloda nem panaszkodhatott, például augusztus hónapban szinte végig teltházzal üzemeltek. Gergely Gábor, a hotel igazgatója szerint ez annak volt köszönhető, hogy beérett  a Glorius marketingterve. Az online és a nyomtatott  hirdetések mellett, sokat jelentettek a visszajelzések különböző fórumokon, azaz a pozitív vendégvélemények . 

– A szállóvendégek mellett folyamatosan odafigyeltünk a helyiekre is. Az éttermünkben egyre több családi rendezvényt szerveznek a makóiak is, illetve hétvégenként is betérnek hozzánk ebédelni vagy vacsorázni. Egyre több ember számára derül ki, az étterem  szépsége nem jelent megközelíthetetlenséget – tudtuk meg az igazgatótól.

Nyáron nagy sikerrel üzemelt a Glorius Kávéház és a Terasz is. A vendégek a hangulatos szökőkút szomszédságában többször is hosszasan belemerültek a beszélgetésekbe, a finom koktélok fogyasztásába és az élő zene hallhatásba.  Az igazgató elmondta, már várják a jó időt, hogy újra megnyílhasson a Glorius Terasz. 

– Ahogy a makóiakkal ,az ismerőseimmel beszélgetek, ők is vágyakozva  várják a teraszmegnyitót – tette hozzá Gergely Gábor.

Az évszakokkal együtt változik a Glorius Étterem étlapja is, azonban a sztenderd ételek, mint a gulyásleves és a túrós csusza, mindig megmaradnak. Mint kiderült, Fodor Krisztián, az étterem konyhafőnöke és mesterszakácsa már készíti az új a’la carte étlapot.

Tavalyi év rendezvényein a finom ételek mellett az italbemutatók is nagy sikert arattak : többször is rendeztek pálinka-, sör- és borkóstolót a szállodában. Ezek a programok idén sem maradnak el, e hónap végén Pannonhalmi borvacsorát tartanak.

– Havonta egy-két rendezvénnyel készültünk. Ezt a jó szokásunkat meg szeretnénk tartani. A borvacsora mellett már biztos, hogy Valentin-napi ajánlatunk is lesz a szerelmes pároknak, amelynek étlapját a Facebook oldalunkon már meg lehet tekinteni. 

A visszatérő vendégek mellett, több cég is az art deco stílusú hotelt választja rendezvényeik helyszínéül. Országszerte sokfelől érkeznek, s ilyenkor pár napot el töltenek a városban is.

A Glorius falaiközött tudhattuk többek között az EGIS, az OTP Bank, a Bodrogi Bau, a Generali, a K&H Bank, a Tabán Trafik, a Zoppas és természetesen a makói kötődésű Givaudan, Continental, Proko-Travel,Váll-Ker, ASS és természetesen az önkormányzat vendégeit is. Nemrég az egész Kárpát-medence vonzáskörzetéből érkező ifjúsági konferenciának adtunk otthont. A szálloda vezetőségét örömmel tölti el, hogy a vendégek visszajelzései pozitívak, nem csak az épületet, hanem a személyzetet is dicsérik. Hamarosan megnyitja kapuit a Glorius Vigadó (volt MHSZ székház , azelőtt Tiszti Kaszinó) ahol a szállóvendégek zavartalan pihenése mellett tudják vállalni konferenciák, lakodalmak, bálak lebonyolítását . 

– Politikusok, sportolók és művészek is örömmel jönnek hozzánk, vendégkönyvünkben szívmelengető bejegyzéseikre büszkék vagyunk – árulta el az igazgató. 

Gergely Gábor hozzátette: magas minőségű étel- és itallappal vágnak neki az idei évnek, illetve minőségi programokkal várják a vendégeket.