Makó

Mit támogatott Gáspár Sándor?


Korom András – Makó


Olvasóink kívánságára kértük el a makói városháza azon listáját, mely azt gyűjtötte össze, hogy a települési képviselők, mire is fordították a makóiak adóforintjából számukra biztosított adóforintokat.

Ezt a pénzt csak közérdekű célokra fordíthatták. A december 12-i állapotok szerint az alighanem a leghosszabb ideje a képviselő-testület tagjának számító Gáspár Sándor (MSZP) is csatlakozott Hadik György (Fidesz-KDNP) képviselő kezdeményezéséhez és 20 ezer forinttal járult hozzá az Extrém Sport Egyesület, a volt Bajza iskola udvarára tervezett pályaépítéséhez.

A szocialista képviselő szívügyének tekintette az óvodásokat is, hiszen a Kassai óvodának 50 ezret, a Zrínyi utcai óvodának 30 ezret, míg az Almási utcai óvodának (vélhetően az iskolának, mert ovi nincs) 50 ezer forintot juttatott.

Az Almási utcai “óvada” 50 ezer forintja.

De jelentős összeget fordított a választókerülete szívének számító Vertán-telepi rendezvények támogatására. Közvetlen a Vertán-telepi napokra 134 ezer forintot adott, de 66 ezer forinttal támogatta a műsort szervező Makó Térségi Kulturális Kft-t, a Vertán-telepi napokkal kapcsolatos költségei miatt.