Makó

Fergeteges szilveszter a Gloriusban


Gajáta Fanni – Makó


Bár nem hirdetett a makói négy csillagos Grand Hotel Glorius külön szilveszteri rendezvényt, mégis teltházzal fogadhatják az újévet. Gergely Gábor igazgató elmondta: büszkék, mivel nem kellett külön szilveszteri csomagot készíteniük, mégis október végére lefoglalták az összes szobát.

– Idén nem csak két-három fős családok érkeznek erre a pár napra, hanem baráti társaságok is – tette hozzá az igazgató. A szállóvendégek mellett még 40-50 főt tudnak fogadni a konferencia teremben is, ahol kivetítőn követhetik a műsort.

A teltház már adta magát, így csak a programot kellett elkészíteni. A vacsora ismét igazi kuriózum lesz, a hagyományos és a modern gasztronómia találkozik egymással a svédasztalon. A vendégek az előételek mellett háromféle levesből, illetve hatféle főétel közül választhatnak. A desszert sem marad el, somlói galuska és tiramisu is terítéken lesz.

– A jó hangulat is hozzátartozik az estéhez, így a Molnár Dixieland Band két zenésze és Paku Bea énekesnő érkezik hozzánk, akik kimondottan a mi kedvünkért álltak össze ebben a formációban. A Glorius stílusában fognak játszani zenei blokkokat.

Tavaly a Cotton Club Singers lépett fel a vendégek előtt.

– 23 órára érkezik Szilágyi Annamária, a Szegedi Színház művésze, aki egy műsorral is készül, illetve a tombolában és az újév felkonferálásban is kiveszi részét.

A hotel a vendégeknek egy üveg pezsgővel is kedveskedik, amelyet a szobájukba találhatnak az érkezők. Ahogy tavaly, idén is várható pótszilveszteri mulatság január közepén.