Makó

Évet zárt a Bodrogi Bau


Gajáta Fanni – Makó


Első alkalommal vették birtokba és töltötték meg hangulattal a Glorius Vigadót kedd este a cégcsoport tagjai. Bodrogi Ferenc, a cégcsoport igazgatója elmondta, hogy a József Attila utcában található épületbe az idei évre csak egy programot terveztek, a Bodrogi Bau cégcsoport évzáró rendezvényét.

– Azt gondolom, hogy ha egyben nézem a cégcsoportot, akkor a gazdasági viszonyokat tekintve jó évet zártunk. Ha egyenként nézzük, akkor is azt tudom mondani, hogy a Bodrogi Bau Kft. építőanyagosai és kivitelezői is megállták a helyüket – tudtuk meg az ügyvezető igazgatótól. – Az SK Kft asztalos üzemében is nagyon szép számban kerültek ki termékek, illetve a Mesterképző Kft. is szorgalmasan neveli az utánpótlást.

– Nagy öröm számunkra, hogy a szálloda első évében is bebizonyította azt, hogy van létjogosultsága egy négycsillagos szállodának Makón – tette hozzá.

A rendezvény helyszínéül szolgáló épület várhatóan 2016-ban készül el, amely a Grand Hotel Glorius társaként fog üzemelni. A Glorius Vigadó közel 150-200 fő befogadására képes, így céges és üzleti rendezvények mellett tökéletesen megfelel esküvői ebéd vagy vacsora lebonyolítására is. 

2015. december 22-én a Bodrogi Bau Cégcsoport nem csak a számokról és az eredményekről beszélt. A jó hangulatú vacsorán László Boldizsár és felesége is fellépett. Az ételt a Grand Hotel Glorius étterme biztosította.