Hírek

A máltaisoknak gyűjtött a Szegedi TörvényszékA Szegedi Törvényszék célul tűzte ki, hogy dolgozói a lehetőségeikhez mérten segítséget nyújtsanak rászoruló embertársaiknak, melyet többek között e program megszervezésével kíván megvalósítani.

A korábbi évekhez hasonlóan a Szegedi Törvényszék dolgozói az összegyűjtött tartós élelmiszer adományaikat november 23. és december 11. között a Szegedi Törvényszék Gazdasági Hivatalában adhatták le. A Szegedi Törvényszék adománygyűjtő kezdeményezése az elmúlt években tapasztaltakhoz hasonlóan nagy népszerűségnek örvendett, s mint az eddigi években, idén is sikeres volt. Az összegyűlt adományokat Sirokmán Ildikó, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csongrád Megyei képviselőjének adta át tegnap Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke.

Tárkány-Szűcs Babett hangsúlyozta, hogy a Szegedi Törvényszék számára a társadalmi szerepvállalás kiemelkedő értéket képvisel, s a törvényszék az elmúlt évekhez hasonlóan karitatív programok szervezésével a jövőben is felelősséget kíván vállalni a rászoruló embertársainkért.