Hírek

10 család kapott ajándékot


Gajáta Fanni – Makó


Ma délután megtelt gyerekekkel és szüleikkel a Jobb Makóért Egyesület székháza, hiszen ma osztották szét azokat a tartós élelmiszeradományokat, amelyeket tíz napon át gyűjtött a makói Fidesz szervezete több, helyi bevásárlóközpont előtt, illetve az irodájukban. A csomagokat hátrányos helyzetű nagycsaládok kaphatták meg.

– Cukrot, lisztet, különféle konzerveket és száraz tésztát osztottunk szét a rászorulók között, akik két szatyorral térhettek haza – tudtuk meg Mágori Andrástól, a Fidesz Makói Szervezetének alelnökétől.

Sok adomány érkezett a gyűjtésre, így megtelt szatyrokat vehettek át a családok. Ábrahám Lászlóné is azok között volt, aki meghívást kapott az osztásra. Az ötgyerekes anyuka hálás az adományért, amelyet biztosan felhasználnak a karácsonyi menü elkészítésénél.

– Egyedül nevelem a gyermekeimet, jelenleg főállású anya vagyok – tudtuk meg tőle. – Tavaly a katolikus templomtól kaptunk adományt, amelyben tartós élelmiszer is volt. A 16 éves fiam, Márkó szakácsnak tanul, így sokat tud segíteni a főzésben is.

A családok forró teát, szaloncukrot és mandarint is kaptak, amelyeket hálásan fogyasztottak el.