Hírek

Rászoruló családoknak gyűjt a Fidesz


Gajáta Fanni – Makó


A Fidesz makói szervezete minden évben adományokat gyűjt karácsony táján. Tavaly a Pápay Endre Diákotthonának szerveztek ilyet, idén pedig tartós élelmiszeradományokat várnak, amelyet a hátrányos helyzetű nagycsaládoknak adnak, december 21-ig.

– A következő napokban valamennyi nagy bevásárlóközpont parkolójában megtalálhatóak leszünk, illetve a Fidesz irodában is le lehet adni az adományokat – tudtuk meg Czirbus Gábortól, a helyi szervezet elnöke.

A gyűjtés során mindenféle tartós élelmiszert gyűjtenek, mint például lisztet, cukrot, száraztésztaféléket, konzerveket és olajokat is. Dr. Sepp József két kiló lisztet rakott a gyűjtő kocsiba.

– Mindig szoktam adományozni. Sajnos, mindig vannak rászoruló családok Magyarországon, akiket támogatni kell – mondta az idős férfi, aki idén már a Máltai Szeretetszolgálatnak is segített.

– Nem csak ünnepek előtt hanem máskor is szoktunk adományozni – árulta el Almási Zoltán, aki nejével lisztet és cukrot adott át Czirbus Gábornak. – Valakinek segítenie kell, ha az illetékesek nem teszik.