Hírek

A játékvezetők segítették vereséghez a makói csapatot


MH


Köröstarcsa – Contitech Makói KC 28:26 (12:10).

NB. II-es férfi bajnoki kézilabda mérkőzés délkeleti csoport, Mezőberény, 200 néző, vezette: Vass György, Oláh Barnabás.

A Contitech Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV LÁSZLÓ kapus, ÁROKSZÁLLÁSI ÁDÁM 4 gól, Papp Dániel 2 gól, KANDER BENCE 3 gól, Vikor Tamás 2 gól, Papp Krisztián 3 gól, Veréb Gergő 2 gól. Csere: Patakfalvi Ádám kapus, Bagdi Balázs 2 gól, Tóth Mihály 1 gól, NAGY LUKÁCS 4 gól, Kovács Martin 3 gól, Szilágyi Zoltán, Harcsás Sándor.

Gera Norbert edző: – A három alapember hiányát és a három meghatározó játékos teljes betlijét nem tudtuk ellensúlyozni. A Louvre-ban a Mona Lisára nem vigyáznak annyira, mint amennyire a két játékvezető vigyázott arra, hogy nehogy két gólnál közelebb kerüljünk a hazai csapathoz a meccs folyamán. A Contitech Makói KC csapata a hiányzó játékosok ellenére győzelem reményében utazott el a Köröstarcsa elleni mérkőzésre. Sajnos több meghatározó játékos nem tudta hozni formáját, de még így is volt esélye a csapatnak a győzelemre, illetve a pontszerzésre. A mérkőzésen a két debreceni játékvezető legtöbb alkalommal csapatunkat sújtotta ítéleteivel, főleg a második félidőben folyamatosan a hazaiakat segítette. Nem torolták meg a hazaiak durva játékmodorát sem.

NB.II.-es férfi junior bajnoki mérkőzés: Köröstarcsa- Contitech Makói KC 31:27 ( 11:7)