Hírek

Habpartival ünnepelt a Hagymatikum


Bojtor Boglárka – Makó

Egész délután kézműves sarokkal várták a gyerekeket a fürdőben, ahová még a Mikulás is ellátogatott. Minden gyermek szaloncukrot kapott tőle, virgácsot most nem osztogatott, hiszen a fürdőzők jól viselkedett egész évben.

– Játszósarokkal vártuk ma a gyerekeket, délután pedig találkozhattak a Mikulással és Csob Bandival is – mondta Oros Gergő, műszakvezető. – Hat órától habpartival vártunk mindenkit, így a gyerekek is kivehették részüket az élvezetekből. A termálmedence térben GabrielB szórakoztatta a vendégeket – tette hozzá.

A korábbi időpontnak köszönhetően a gyerekek is élvezték a habokat. 

A habok mellett a kézműves foglalkozás is nagy élményt nyújtott kicsiknek s nagyoknak egyaránt.

– Papírból mikulásokat, rénszarvasokat készítünk, ami most teljesen aktuális – árulta el Tenczerné Kasza Mária, aki egész délután a gyerekekkel foglalkozott. – Sokan érdeklődtek, a nagyobbaktól kezdve az egészen kicsikig – mesélte.

– Mi feldíszítjük az egész házat Mikulásra, hozzánk még nem jött, de ma estére várom. Virgácsot szerencsére ritkán kapok – mondta Terhes Tímea, aki éppen egy rénszarvast vágott ki.

A nagyobbak is kedvet kaptak a kézműveskedéshez. 

A Hagymatikumban minden vasárnap adventi akcióval várják a fürdőzőket, így ajándék belépőt osztogatnak, ami a következő alkalommal használható fel.

A következő nagy program a szilveszeri buli lesz, melyre már minden jegy elkelt és a makói szállások is megteltek már erre az időpontra.