Makó

Nagyszerű győzelem az Újkígyósi KC ellen


MH


Újkígyósi KC- Contitech Makói KC: 25:30 (12:15)

NB. II-es bajnoki kézilabda mérkőzés délkeleti csoport, Újkígyós

150 néző, vezette: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos.

A Contitech Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV LÁSZLÓ kapus, ÁROKSZÁLLÁSI ÁDÁM 5 gól, PAPP DÁNIEL 7gól, Kiss András 1 gól, SÁROSI GERGŐ 3 gól, PAPP KRISZTIÁN 5 gól, VERÉB GERGŐ 2 gól.

Csere: Patakfalvi Ádám kapus, KANDER BENCE 2 gól, Vikor Tamás 1 gól, Tóth Mihály, Sóti Csaba, NAGY LUKÁCS 3 gól, BAGDI BALÁZS 1 gól, Harcsás Sándor, Szilágyi Zoltán.

Gera Norbert edző: – Tudtuk, hogy a nagyon jó hazai csapatot csak extra teljesítménnyel lehet megfogni! Nagyot játszottak a fiúk a mérkőzésen, akiknek külön is gratulált Skaliczki László! Hosszú évek pontatlanságát törtük meg a kiemelkedő teljesítményünkkel, megérdemelten. A Contitech Makói KC csapata remekül felkészült az újkígyósiak ellen! A hazai csapatot nagyon meglepte a makói játékosok kiemelkedő védekezése, és a kapus teljesítménye. Az egész mérkőzésen végig a makói csapat akarata érvényesült. Rendkívül megtisztelő volt számunkra a jelenlévő Skaliczki László véleménye, hogy jó teljesítménynek értékelte a csapatunk játékát. A győzelemmel a tabella negyedik helyén állunk, tizenegy ponttal.

A következő mérkőzés a legnagyobb rivális ellen lesz Makón, a veretlen Kiskunfélegyházi HTK ellen lesz szombaton délután 5 órától.

NB.II.-es férfi junior kézilabda mérkőzés:

Újkígyósi KC – Contitech Makói KC: 24:28 (11:16)

A makói csapatból kiemelkedő játékot nyújtott Szilágyi Zoltán 16 góllal !