Hírek

Fölényes győzelmet aratott a Contitech Makó KCContitech Makói KC – XVI. ker. KMSE 38:23 (16:8).

Budapest, 100 néző Vezette: Száva Flórián, Szegedi Zsolt.

A Contitech Makói KC kezdőcsapata:

AVRAMOV LÁSZLÓ kapus, Árokszállási Ádám 2 gól, PAPP DÁNIEL 4 gól, Kiss András 1 gól,KANDER BENCE 4 gól, PAPP KRISZTIÁN 6 gól, Tóth Mihály 2 gól.

Csere: Árokszállási Ádám kapus, Vikor Tamás 2 gól, Sóti Csaba 1 gól, Veréb Gergő, NAGY LUKÁCS 3 gól, Sárosi Gergő 1 gól, Kovács Martin 1 gól, BAGDI BALÁZS 7 gól, SZILÁGYI ZOLTÁN 4 gól.

Gera Norbert edző: A bajnokság egyik meglepetés csapata ellen már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést! Remek teljesítményt nyújtottunk, mind védekezésben, mind támadásban, de a bajnokság erejét mutatja, hogy ilyen játékra rajtunk kívül még legalább nyolc csapat képes a bajnokságban.

Nagy fölénnyel győzött a Makói KC csapata! A budapestiek elleni mérkőzésen az egész csapat nagybetűs teljesítményt nyújtott védekezésben és támadásban. Az őszi szezonban ez volt az első olyan mérkőzés, amikor a csapat maximálisan kiszolgálta a hazai közönséget játékával. A Contitech Makói KC csapata ezzel a győzelemmel a tabella negyedik helyén áll kilenc ponttal. Nagyon fontos, hogy a következő, Újkígyós elleni mérkőzésen is hasonló játékot mutasson a csapat.

NB. II.-es férfi junior bajnoki mérkőzés: Contitech Makói KC- XVI.ker.KMSE (Bp.) 24: 23 (10:13). A junior csapatban Szilágyi Zoltán kilenc dobott góllal kiemelkedő játékot mutatott.