Makó

Máltais rajz- és fotópályázatA Hálózat a közösségért program újabb energiatudatosságot növelő kezdeményezése indul el 2015. október közepétől. Iskolás gyermekek részére rajzpályázatot és kormeghatározás nélkül fotópályázatot írtak ki.

Olyan képeket várnak mindkét pályázatnál, amelyek ötletesek, szemléletesek, elgondolkodtatóak és energiatakarékosságra, energiatudatosságra késztetnek. A pályázatok mottója: “Energiatakarékosság, energiatudatosság a mindennapi életben.”

Pályázni a képekkel együtt küldött jelentkezési lappal lehet, amit a halozat.maltai.hu honlapról a Hírek illetve a Dokumentumok menüpontok alatt lehet letölteni. A jelentkezési lap nélkül beküldött képek érvénytelenek. Minden képhez külön jelentkezési lapot kérnek.

A rajzpályázatnál a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Budapest 1255 Pf.: 1. postacímre kell elpostázni a bármilyen technikával készített képeket.

A fotópályázatnál elektronikusan a halozat@maltai.hu e-mailcímre kell eljuttatni a fényképeket szintén a jelentkezési lappal együtt. A pályázás határideje: november 20. péntek. A szakmai zsűri döntése alapján kiválasztott díjazottak részére postai úton juttatják el nyereményeiket. Az alkotások a Máltai Szeretetszolgálat média megjelenési lehetőségein tekinthetők majd meg.

A pontos paraméterek, illetve a pályázatok plakátjai, jelentkezési lapjai és a pályázatok kiírásai itt tölthetőek le: Rajzpályázat részletei itt, a jelentkezési lap itt, a fotópályázat részleteit itt,a jelentkezési lapja pedig itt látható.