Gajáta Fanni – Makó


Másfél év alatt 2500-an vettek részt valamiféle egészségügyi szűrésen az EFI jóvoltából Makón és a kistérségében. Akik az iroda által szervezett állapotfelmérésre és sportnapokra elmentek, illetve mozgáskártyára is igény tartottak, azok között kerékpárokat és fürdőbelépőket sorsoltak.

150 ember közül végül Szopori Renáta és Marjai Magdolna egy-egy biciklivel gyarapodtak, Farsang Nikoletta és Dánfi Tamás pedig a Hagymatikumba nyertek belépőjegyet.

Apátfalvára és Maroslelére is eltekert a férjével már Magdolna.

– Mindenféle szűrésen részt vettem, amelyre kaptam meghívót, utoljára az EFI-nél voltam csontsűrűség-vizsgálaton, koleszterinmérésen és melanoma-szűrésen is – tudtuk meg Marjai Magdolnától. – Nagyon örülök neki, hogy nyertem, hiszen ez még sosem sikerült. Jelenleg egy 10 éves kerékpárom van, így pont jól jött az új.

Renáta mindenhová biciklivel jár.

– A spining oktatóm bíztatására jöttem el állapotfelmérésre. Fontosnak tartom ezeket a szűréseket az egészségem megőrzése miatt – mondta Szopori Renáta, a másik kerékpár nyertese. Párjával sokat pattan kétkerekűre, még a Balatont is körbetekerték. – Egyszer Makóról Mártélyra is átbicajoztunk már. Most egy túrajellegűm van, avval fogok túrázni, evvel pedig városban közlekedek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest