Makó

Polgármestert szeretne Makón a Munkáspárt


Major Zsuzsanna – Makó

– Erős építkezésbe kezdett a Magyar Munkáspárt a választókerületben, ahol csak tudnak indítani fognak jelöltet – ezt Szabó Jenőné, a párt megyei elnöke mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón. Így gondolj ezt az országos elnök, Thürmer Gyula is. Szerinte igenis van helye a pártot képviselő eszméknek a politikai életben. Elmondta, a legfontosabb a munkahelyteremtés, a kis- és középvállalkozások támogatása, lenne. Szerinte volna mit rendbe tenni.

– Ha a Munkáspárt adna miniszterelnököt, akkor jobbján és a balján az oktatásügyi és az egészségügyi miniszterek ülnének – fogalmazott.

Thürmer Gyula Makó után Magyarcsanádon, Ambrózfalván, Nagylakon és Pitvaroson is látogatást tesz még ma. Ambrózfalván bemutatják polgármesterjelöltjüket, Budai Lászlót, aki az október 18-i időközi választáson indul.

Szabó Jenőné elmondta, mindenhol indítanak valakit, keresik a pártolókat, akik még nem vesztek el teljesen. A legfontosabbnak azt tartják, hogy ütőképes polgármester és országgyűlési képviselő jelöltjük legyen. Hogy ki lesz az, még nem árulták el.