Hírek

Betörőt fogtak el a rendőrök


MH-CSMRFK


A hatóság rendelkezésére álló adatok szerint még. augusztus 11-én, a 4 óra és 7 óra közötti időszakban ismeretlen tettes két ingatlanba tört be a szegedi Szivárvány utcában. Az egyik házból egy televíziókészüléket, gépkocsi-indítókulcsot és készpénzt vitt magával, a másikból egy mobiltelefont tulajdonított el. A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével a 28 éves helybéli Cs. Tamás gyanúsítható.

A rendőrök országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A körözött férfit a járőrök tegnap elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása során egy zacskóban közel 9 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, illetve a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók ezért kábítószer birtoklása vétsége elkövetésével is gyanúsítják.