Hírek

A Maros felett is átlendültek


Gajáta Fanni – Makó


Csongrádról, Kistelekről, Ásotthalomról, Ruzsáról és Szegedről is érkeztek vendégek ezen a napon a Maros-partra, ahol rendhagyó nappal készült a Maros Menti Szociális Intézmény.

– A kirendeltségünkkel együtt munkaértekezletet tartottunk, melyet egy sportnappal egészítettük ki. Vendégeinkkel, munkatársainkkal a gyülekező után elmentünk a Lombkorona Sétányra, majd a Kalandpartban folytattuk a napot, ahol többen is átcsúsztak a 8 méter magasságban kifeszített drótkötélpályán a Maros fölött, illetve kipróbálták a kalandpálya többi elemét is – tudtuk meg Gönczy Gábortól, a Maros Menti Szociális Intézmény igazgatójától. – A programunkban közös ebéd is szerepelt, majd beszélgetéssel zártuk a napot.

– A mai nap elsődleges célja, hogy próbáljunk meg a gyakorlattól elvonatkoztatva tekinteni feladatainkra. Mozduljunk ki a szeretettel végzett, fontos hétköznapi munkából, hogy, egy kicsit kikapcsolódjunk, mással foglalkozzunk – mondta köszöntőjében dr. Berta Árpádné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének igazgatója.

A sportos napot finom ebéddel zárták a Flórián Vendégházban.