Hírek

Nem várt makói vereség


MH


A Contitech Makói KC csapata a biztos győzelem reményében utazott el Hajdúszoboszlóra. Talán a négy órás hosszú utazás befolyásolta a mérkőzés eredményét, illetve játékosok azt hitték, hogy elég ha a mezeket felküldik a pályára. A hazai csapat lelkesen és eredményesen kézilabdázott, a makói játékosok a ziccerek sorozatát hagyták ki.

NB.II.-es férfi bajnoki kézilabda mérkőzés Délkeleti csoport 2015. 10.11. Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói KSKE – Contitech Makói KC 31:27 (16:15)

Hajdúszoboszló, vezette: Fibec Zoltán, Szammer Péter, 200 néző

A Contitech Makói KC kezdőcsapata: Avramov László kapus, Nagy Dávid 1 gól, Sárosi Gergő 4 gól, Bagdi Balázs 5 gól, Kiss András 1 gól, Papp Krisztián 7 gól, Veréb Gergő 3 gól.

Csere: Patakfalvi Ádám kapus, Szabó Benedek kapus, Kander Bence, Szilágyi Zoltán, Vajka Bence, Árokszállási Ádám 2 gól, Papp Dániel 4 gól, Vikor Tamás, Zsiga Roland.

Edző: Gera Norbert: – Semmi előjele nem volt annak, hogy ilyen fegyelmezetlenül és lélektelenül fogunk kézilabdázni. Nagyon csalódott vagyok az eredmény és a mutatott játék miatt. Kapus teljesítményünk nem értékelhető, a csapatban nem volt olyan játékosunk, aki magára tudta volna vállalni , hogy a csapatot átlendítse a sorozatos holtpontokon.

NB.II.-es férfi junior bajnoki kézilabda mérkőzés

Hajdúszoboszlói KSKE – Contitech Makói KC félidő: 11:11, végeredmény : 25:24