Hírek

Zeitler: Tiszta a lelkiismeretünk


Gajáta Fanni – Makó


Tiszta vizet öntött a pohárba és a félreértések elkerülése végett sajtótájékoztatót tartott ma Zeitler Ádám, a makói Jobbik Alapszervezet tagja.

– A szerdai testületi ülés szünetében Hadik képviselő úrtól kaptam egy olyan kérdést, hogy szeretném-e, ha szóba hozná a családom és a vízmű viszonyát a testületi ülésen és a médiumokon keresztül – kezdte Zeitler Ádám, majd folytatásul hozzátette, hogy a lelkiismeretük tiszta. A Jobbikos képviselő elmondta, hogy a testületi ülés további részében erről beszélni szeretett volna, azonban Farkas Éva Erzsébet polgármester személyes kérésére nem tette.

Édesanyja bérelszámolása 2014 áprilisából.

– Korábban már jeleztem, hogy édesanyám a Makóvíznél dolgozott, jelenleg pedig az Alföldvíznél. De nem csak ennyi családi kapcsolatunk van, összesen öten dolgoztak a vízműben, még én is 2013 nyarán az érettségi után, mint diákmunkában egy hónapig – tette hozzá a képviselő. – Szeretném elmondani, hogy egyikük sincs benne abban a 16 főben, akik azon a listán rajta vannak, azaz nem részesültünk milliós jutalmakban, prémiumokban. Egyikük sem volt menedzsmenti tag, a három megjelölt cégben sem voltak kül-, vagy beltagjai.

– A vízmű ügyében mind a makói Jobbik alapszervezet és mind a saját véleményem az, hogy várjuk a független magyar bíróság ítéletét. Addig sem mellette, sem ellene nem foglalunk állás – tette hozzá Zeitler Ádám.