Hírek

Csoda a Posta utcán


Korom András – Makó“Az EDF DÉMÁSZ-hoz legutóbb szeptember 22-én érkezett közvilágítással kapcsolatban hibabejelentés Makóról, a Posta utcából. Munkatársaink még azon a napon ellenőrizték a bejelentést és megállapították, hogy minden közvilágítási lámpa működik. Szeptember 29-én újabb ellenőrzés történt és a helyszínen megállapították, hogy az EDF DÉMÁSZ kezelésében lévő közvilágítási lámpák mindegyike üzemel, de a közeli szakközépiskolából vezérelt lámpákból több nem működik. Ezeknek a lámpáknak az üzemeltetése nem az EDF DÉMÁSZ hálózatáról történik.

A konkrét eseten túl tájékoztatjuk, hogy az egyedi közvilágítási hibák javítását az önkormányzat megbízásából a SISTRADE Kft. végzi Makón. Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. a közvilágítási vezérlési és szakaszhibák esetében jogosult és köteles a hibajavításra a városban” – közölte érdeklődésünkre az áramszolgáltató.

Ezzel reagált érdeklődésünkre, miszerint többen arról panaszkodtak, hogy a Posta utcai közvilágítás igencsak hézagos, 8 egyáltalán nem működött, s a hibát hiába jelentették be többször is a szolgáltatónak. Fent képünk szeptember 23-án este készült.