Makó

Kutyaláncra kötötte volt élettársát


MH-CSMRFK


A nyomozás adatai szerint a 33 éves K. Katalin idén május 1-jén 20 óra körül felhívta volt élettársát és megkérte, hogy aludjon vele a szegedi Fő fasor egyik családi házában. A sértett elment a nőhöz, ahol összesen öten (3 nő, 2 férfi) várták. Azonnal ütni kezdték, meztelenre vetkőztették, majd a fürdőkádban saját övével és egy kutyalánccal megkötözték. Közben kézzel, illetve egy nyújtófával bántalmazták. Volt élettársa elvette tőle a készpénzét és a mobiltelefonját.

A verések közt kisebb szüneteket tartottak. Az egyik ilyen alkalommal tudott a sértett kiszökni a házból és egy közelben lakó ismerősétől segítséget kérni. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint testét legalább 20 nagy erejű ütés érte, amelyek közül többet okozhatott nyújtófa.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya mind az öt támadót előállította. Ellenük súlyos testi sértés bűntette és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. K. Katalint kifosztás bűntettével is meggyanúsították a nyomozók.

A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldték.